(sæson 1-2)

Happy Valley

Resume: Politibetjenten Catherine Cawood jagter den mand, der overfaldt sin afdøde datter uvidende om, at han nu er involveret i en hemmelig plan om kidnapning.

Happy Valley havde premiere på den danske udgave af Netflix den 9. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Happy Valley" traileren

Se traileren for "Happy Valley" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2014–
Genre: Crime, Drama
Skuespillere: Sarah Lancashire, Siobhan Finneran, Shane Zaza, Charlie Murphy
Spilletid: 58 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 8.4

“Happy Valley” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,4 – hvilket gør den til en af de højst vurderede serier de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra når den udkommer 9. februar, 2016, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Happy Valley”.

Vær opmærksom på, at ovenstående informationer og også traileren til “Happy Valley” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Happy Valley”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Happy Valley” stadig kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar