Grass is Greener

Resume: Dokumentar instrueret af Fab 5 Freddy om forholdet til cannabis i USA. Snoop Dogg, Cypress Hill’s B-Real, Sen Dog, DMC, Doug E. Fresh, Chuck D, Damian Marley, Killer Mike og mange flere medvirker.

Grass is Greener havde premiere på den danske udgave af Netflix den 20. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Grass is Greener" traileren

Se traileren for "Grass is Greener" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Fab 5 Freddy
Skuespillere: B-Real, Steven Hager, Damian Marley, Snoop Dogg
Spilletid: 97 min
IMDB-bedømmelse: 7.1
Rotten Tomatoes: 100%

Fra , når den udkommer 20. april, 2019, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “Grass is Greener”.

Læg mærke til, at ovenstående info og også traileren til “Grass is Greener” er auto-skrevet – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Grass is Greener”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Grass is Greener” endnu kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar