Good Sam

Resume: En mystisk velgører med kælenavnet 'Good Sam' efterlader 100.000 dollars i kontanter uden for det, der ligner tilsyneladende tilfældige hjem. Tv-reporteren Kate Bradley (Tiya Sircar) fra New York City beslutter sig nu for at finde ud af Good Sams identitet og motiv, hvilket vender hendes privatliv på hovedet.

Good Sam havde premiere på den danske udgave af Netflix den 16. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Good Sam" traileren

Se traileren for "Good Sam" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Kate Melville
Skuespillere: Tiya Sircar, Chad Connell, Marco Grazzini, Jesse Camacho
Spilletid: 89 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 5.7
Rotten Tomatoes: 50%

Fra , når den udkommer 16. maj, 2019, er en film som regel streaming-klar på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Good Sam”.

Vær opmærksom på, at ovenstående info og også traileren til “Good Sam” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Good Sam”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Good Sam” endnu kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar