(Sæson 1-2)

GLOW

Resume: I 1980'ernes Los Angeles genopfinder et hold af utilpassede personer dem selv som The Gorgeous Ladies of Wrestling. En komedie fra holdet bag "Orange Is the New Black".

GLOW havde premiere på den danske udgave af Netflix den 29. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "GLOW" traileren

Se traileren for "GLOW" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Comedy, Drama, Sport
Skuespillere: Alison Brie, Betty Gilpin, Britt Baron, Sydelle Noel
Spilletid: 35 min
Sprog: English, Spanish, Russian, Khmer
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.0

Fra premieredatoen som er 29. juni, 2018, er en serie som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “GLOW”.

Læg mærke til, at informationer og også trailer til “GLOW” er skrevet af vores computere – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “GLOW”. Derudover er det ikke sikkert, at “GLOW” stadig kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar