(Sæson 1-4)

Fuller House


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt3986586&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: Sitcom-serien fra 1980'erne og 1990'erne med titlen "Full House" - på dansk "Hænderne fulde" - fortsætter i "Fuller House" - "Hænderne endnu mere fulde". Her fortsætter Tanner-familiens eventyr, da DJ Tanner-Fuller deler hjem med søsteren Stephanie og veninden Kimmie, der hjælper med opdragelsen af de tre sønner.

Fuller House havde premiere på den danske udgave af Netflix den 14. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Fuller House" traileren

Se traileren for "Fuller House" herunder:

Om serien

Fra når den udkommer 14. december, 2018, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Fuller House”.

Læg mærke til, at ovenstående informationer og også trailer til “Fuller House” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Fuller House”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Fuller House” endnu kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar