(Sæson 1-4)

Fuller House

Resume: Sitcom-serien fra 1980'erne og 1990'erne med titlen "Full House" - på dansk "Hænderne fulde" - fortsætter i "Fuller House" - "Hænderne endnu mere fulde". Her fortsætter Tanner-familiens eventyr, da DJ Tanner-Fuller deler hjem med søsteren Stephanie og veninden Kimmie, der hjælper med opdragelsen af de tre sønner.

Fuller House havde premiere på den danske udgave af Netflix den 14. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Fuller House" traileren

Se traileren for "Fuller House" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2016–
Genre: Comedy, Family
Skuespillere: Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, Michael Campion
Spilletid: 30 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.9

Fra premieredatoen som er 14. december, 2018, går der som regel op til 12 måneder, før der kommer nye afsnit i en serie. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Fuller House”.

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Fuller House” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om serien “Fuller House”. Derudover er det ikke sikkert, at “Fuller House” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar