(Sæson 1-2)

Formula 1: Drive to Survive

Resume: Serie om Formel 1. Den første serie af sin slags, som giver en eksklusiv adgang bag om verdens største racerløb. Fra skaberne bag "Senna".

Formula 1: Drive to Survive havde premiere på den danske udgave af Netflix den 28. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Formula 1: Drive to Survive" traileren

Se traileren for "Formula 1: Drive to Survive" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Sport
Skuespillere: Valtteri Bottas, Pierre Gasly, Romain Grosjean, Lewis Hamilton
Spilletid: 40 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 8.6

“Formula 1: Drive to Survive” har fået en høj rating på IMDB - på 8,6 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra premieredatoen på Netflix som er 28. februar, 2020, er en serie som regel tilgængelig på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Formula 1: Drive to Survive”.

Læg mærke til, at ovenstående informationer og også traileren til “Formula 1: Drive to Survive” er auto-skrevet – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Formula 1: Drive to Survive”. Desuden er det ikke sikkert, at “Formula 1: Drive to Survive” stadig kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar