Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Resume: Zac Efron er seriemorderen Ted Bundy i denne film, der fortælles fra kæresten Elizabeth Kloepfers perspektiv - og hvordan hun nægtede at indse sandheden om Teds uhyrlige gerninger.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile havde premiere på den danske udgave af Netflix den 3. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" traileren

Se traileren for "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Joe Berlinger
Skuespillere: Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan, Sydney Vollmer
Spilletid: 110 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.6
Rotten Tomatoes: 54%

Fra premieredatoen på Netflix, som er 3. maj, 2019, er en film som regel tilgængelig på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”.

Vær opmærksom på, at ovenstående oplysninger og også trailer til “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” er autogenererede – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” endnu kan streames på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar