Extinction

Resume: En arbejderklasse-far fra fremtiden har gentagende mareridt om ødelæggelser fra en ukendt kraft. Han indser dog, at de uønskede drømme måske er nøglen, da et alien-angreb begynder at ødelægge Jorden. Da invasionen udvikler sig er han tvunget til at beskytte sin familie og forstå, hvem han i virkeligheden er.

Extinction havde premiere på den danske udgave af Netflix den 27. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Extinction" traileren

Se traileren for "Extinction" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Michael Bay
Skuespillere: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Nicola Peltz
Spilletid: 165 min
Sprog: English
Land: USA, China, Hong Kong
IMDB-bedømmelse: 5.6
Rotten Tomatoes: 18%

Fra premieredatoen , som er 27. juli, 2018, er en serie og film som regel online på Netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “Extinction”.

Læg mærke til, at ovenstående oplysninger og traileren til “Extinction” er auto-skrevet – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Extinction”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Extinction” i skrivende stund kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar