Dunkirk

Resume: Christopher Nolans episke krigsfilm om 2. verdenskrig. Handlingen er sat i maj, 1940, hvor den britiske hær er strandet i franske Dunkerque omringet af Hitlers tropper. Men et sidste håb findes. Soldater og civile kæmper til lands til vands og i luften med at evakuere de over 300.000 tropper.

Dunkirk havde premiere på den danske udgave af Netflix den 7. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Dunkirk" traileren

Se traileren for "Dunkirk" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama, History, Thriller, War
Instruktør: Christopher Nolan
Skuespillere: Fionn Whitehead, Damien Bonnard, Aneurin Barnard, Lee Armstrong
Spilletid: 106 min
Sprog: English, French, German
Land: UK, Netherlands, France, USA
IMDB-bedømmelse: 7.9
Rotten Tomatoes: 92%

Fra premieredatoen på Netflix, som er 7. juli, 2018, er en film som regel streaming-klar på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “Dunkirk”.

Læg mærke til, at ovenstående oplysninger og også trailer til “Dunkirk” er skrevet af vores computere – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Dunkirk”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Dunkirk” stadig kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar