(Sæson 1)

Dracula

Resume: En genfortælling af den klassiske historie om Dracula, som vi følger fra rødderne i Østeuropa til hans kampe imod Van Helsings efterkommere og endnu længere tilbage.

Dracula havde premiere på den danske udgave af Netflix den 4. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Dracula" traileren

Se traileren for "Dracula" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Horror
Skuespillere: Claes Bang, Dolly Wells, Morfydd Clark
Spilletid: 270 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 6.8

Fra premieredatoen som er 4. januar, 2020, er en serie som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Dracula”.

Husk, at oplysninger og også trailer til “Dracula” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Dracula”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Dracula” i skrivende stund kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar