(Sæson 1)

Dracula

Resume: En genfortælling af den klassiske historie om Dracula, som vi følger fra rødderne i Østeuropa til hans kampe imod Van Helsings efterkommere og endnu længere tilbage.

Dracula får premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 1992
Genre: Horror
Instruktør: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Gary Oldman, Winona Ryder, Anthony Hopkins, Keanu Reeves
Spilletid: 128 min
Sprog: English, Romanian, Greek, Bulgarian, Latin
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.4
Rotten Tomatoes: 73%

Fra premieredatoen som er 31. december, 2019, er en serie som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Dracula”.

Husk, at oplysninger og også trailer til “Dracula” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Dracula”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Dracula” i skrivende stund kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar