(Sæson 1)

Disenchantment

Resume: "The Simpsons"-skaber Matt Groening er klar med en ny animationsserie i 10 afsnit kun på Netflix. I "Disenchantment" rejser vi til det forfaldne middelalderrige, Dreamland, hvor man følger den unge drukkenbolt, prinsesse Beans sammen med følgesvenden Elfo og den personlige dæmon, Luci. På deres vej møder den aparte trio orker, harper, dværge, ånder, trolde, hvalrosser og masser af fjolser i menneskelig form.

Disenchantment havde premiere på den danske udgave af Netflix den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Disenchantment" traileren

Se traileren for "Disenchantment" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Fantasy
Skuespillere: Abbi Jacobson, Eric André, Nat Faxon, John DiMaggio
Spilletid: 30 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.2

Fra premieredatoen som er 20. september, 2019, er en film og serie som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Disenchantment”.

Vær opmærksom på, at oplysninger og traileren til “Disenchantment” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Disenchantment”. Derudover er det ikke sikkert, at “Disenchantment” i skrivende stund kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar