(Sæson 1)

Dirty Money

Resume: En dokumentar-serie, der fortæller om korruption i virksomheder. Oscar-vinder Alex Gibney er med-producent på serien, hvor hvert afsnit fokuserer på eksempler på korruption i virksomheder.

Dirty Money havde premiere på den danske udgave af Netflix den 26. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Dirty Money" traileren

Se traileren for "Dirty Money" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2007–2009
Genre: Drama
Skuespillere: Peter Krause, Donald Sutherland, William Baldwin, Natalie Zea
Spilletid: 45 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.2

Fra premieredatoen som er 26. januar, 2018, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Dirty Money”.

Læg mærke til, at oplysninger og trailer til “Dirty Money” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Dirty Money”. Derudover er det ikke sikkert, at “Dirty Money” stadig kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar