Deepwater Horizon

Resume: En dramatisering af 2010-katastrofen, da olieboreplatformen Deepwater Horizon eksploderede, hvilket resulterede i det værste olieudslip i amerikansk historie.

Deepwater Horizon havde premiere på den danske udgave af Netflix den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Deepwater Horizon" traileren

Se traileren for "Deepwater Horizon" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Drama, History, Thriller
Instruktør: Peter Berg
Skuespillere: Mark Wahlberg, Kurt Russell, Douglas M. Griffin, James DuMont
Spilletid: 107 min
Sprog: English
Land: Hong Kong, China, USA
IMDB-bedømmelse: 7.1
Rotten Tomatoes: 83%

Fra premieredatoen , som er 1. august, 2018, er en serie og film som regel online på Netflix i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “Deepwater Horizon”.

Husk, at ovenstående info og også traileren til “Deepwater Horizon” er autooprettede – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Deepwater Horizon”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Deepwater Horizon” i skrivende stund kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar