Death Note

Resume: Light Turner finder en overnaturlig notesbog, som han bruger til at kontrollere døden, hvilket skaber opmærksomhed fra en detektiv, et dæmon og en pige fra klassen.

Death Note havde premiere på den danske udgave af Netflix den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Death Note" traileren

Se traileren for "Death Note" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2006–2007
Genre: Animation, Crime, Drama, Fantasy, Mystery, Thriller
Skuespillere: Mamoru Miyano, Brad Swaile, Vincent Tong, Ryô Naitô
Spilletid: 24 min
Sprog: Japanese
Land: Japan
IMDB-bedømmelse: 9.0

“Death Note” har fået en fremragende IMDb rating på 9 – der placerer filmen blandt de øverste top 50 på IMDb.

Fra , når den udkommer 25. august, 2017, er en film og serie som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Death Note”.

Husk, at ovenstående oplysninger og også traileren til “Death Note” er autogenererede – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Death Note”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Death Note” stadig kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar