(sæson 1-2)

Dear White People

Resume: Denne Netflix-serie er et satirisk komedie-drama, der følger forskellige sorte college-studerende, hvor de berører emner vedrørende moderne amerikanske race-relationer.

Dear White People havde premiere på den danske udgave af Netflix den 4. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Dear White People" traileren

Se traileren for "Dear White People" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Justin Simien
Skuespillere: Tyler James Williams, Tessa Thompson, Kyle Gallner, Teyonah Parris
Spilletid: 108 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.1
Rotten Tomatoes: 91%

Fra premieredatoen på Netflix som er 4. maj, 2018, er en film og serie som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Dear White People”.

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Dear White People” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Dear White People”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Dear White People” i skrivende stund kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar