(Sæson 1)

Dead to Me

Resume: Jen (Christina Applegate) er en enke, der er fast besluttet på at løse mordet på hendes mand. Judy (Linda Cardellini) er en optimistisk kvinde, dsom for nylig har lidt sit eget tragiske tab. Da de to kvinder mødes i en støttegruppe, bliver de venner, selv om de er hinandens modpoler. Deres bånd til hinanden forstærkes over vin, kager og en fælles interesse for 'The Facts of Life', imens Judy desperat forsøger at beskytte Jen fra en chokerende hemmelighed, sin kan ødelægge det liv, som hun kender.

Dead to Me havde premiere på den danske udgave af Netflix den 3. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Dead to Me" traileren

Se traileren for "Dead to Me" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Skuespillere: Christina Applegate, Linda Cardellini, Sam McCarthy, Luke Roessler
Spilletid: 30 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.0

Fra premieredatoen på Netflix som er 3. maj, 2019, er en serie som regel mulig at se på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Dead to Me”.

Vær opmærksom på, at info og også traileren til “Dead to Me” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Dead to Me”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Dead to Me” endnu kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar