(Sæson 1)

Dating Around

Resume: Netflix lancerer sit første originale dating-program. Med premiere på Valentine's Day giver denne serie et indblik i ægte singler, der dater.

Dating Around havde premiere på den danske udgave af Netflix den 14. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Dating Around" traileren

Se traileren for "Dating Around" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Skuespillere: Luke Hawksworth, Jarry Lee
Spilletid: 30 min
IMDB-bedømmelse: 6.3

Fra premieredatoen på Netflix som er 14. februar, 2019, er en serie som regel streaming-klar på Netflix i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Dating Around”.

Vær opmærksom på, at informationer og også traileren til “Dating Around” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Dating Around”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Dating Around” endnu kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar