(Sæson 1)

Dating Around

Resume: Netflix lancerer sit første originale dating-program. Med premiere på Valentine's Day giver denne serie et indblik i ægte singler, der dater.

Dating Around havde premiere på den danske udgave af Netflix den 14. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Dating Around" traileren

Se traileren for "Dating Around" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV, Romance
Skuespillere: Gurki Basra, Kate Burr, Graig Couton, Jonathan A. Hanna
Spilletid: 30 min
IMDB-bedømmelse: 6.3

Fra premieredatoen som er 14. februar, 2019, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Dating Around”.

Vær opmærksom på, at oplysninger og traileren til “Dating Around” er autogenererede – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Dating Around”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Dating Around” endnu kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar