Dansker står bag ny Netflix-serie – se traileren til “Ragnarok”

Netflix annoncerer nu traileren til “Ragnarok”, der er skrevet af Adam Price (Herrens Veje, Borgen).

“Ragnarok” er et coming-of-age-drama inspireret af den nordiske mytologi. Historien finder sted i den lille, fiktive by Edda, som ligger midt i den storslåede norske natur. Her følger vi byens indbyggere, og det viser sig hurtigt, at ikke alle er, hvem de udgiver sig for at være.

Sammen med dem oplever vi en verden, som har ændret sig drastisk; til smeltende poler, varme vintre og kraftige regnfald. Nogle vil mene, at vi er på vej mod endnu et Ragnarok. Medmindre nogen griber ind i tide.

De seks afsnit i den norsk-sprogede serie er produceret af det danske produktionsselskab, SAM Productions, hvor Adam Price har fungeret som skaber, forfatter og executive producer.

Rollelisten til “Ragnarok” tæller navne som David Stakston (Magne), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Tani Mathias Hansen (Oscar), Danu Suntharasigamany (Iman), Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist og Gísli Örn Garðarsson.

“Ragnarok” får premiere den 31. januar på Netflix.

Skriv en kommentar