(Sæson 1)

Crazyhead

Resume: Den bowlingbane-ansatte Amy den ikke-konforme Raquel - begge i deres tidlige 20'ere - tæsker dæmoner, imens de også konfronterer deres indre dæmoner.

Crazyhead havde premiere på den danske udgave af Netflix den 19. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Crazyhead" traileren

Se traileren for "Crazyhead" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Horror
Skuespillere: Cara Theobold, Susan Wokoma, Lewis Reeves, Tony Curran
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 7.3

Fra premieredatoen som er 19. oktober, 2016, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Crazyhead”.

Læg mærke til, at informationer og også trailer til “Crazyhead” er autogenererede – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Crazyhead”. Desuden er det ikke sikkert, at “Crazyhead” endnu kan streames på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar