(Sæson 3)

Crazy Ex-Girlfriend

Resume: Hun går stadig efter Josh - drengen der forlod hende mange år siden - og derfor flytter den successfulde advokat Rebecca Jettisons hele hendes liv til Californien for at vinde ham tilbage.

Crazy Ex-Girlfriend havde premiere på den danske udgave af Netflix den 2. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Crazy Ex-Girlfriend" traileren

Se traileren for "Crazy Ex-Girlfriend" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2015–2019
Genre: Comedy, Musical
Skuespillere: Rachel Bloom, Donna Lynne Champlin, Vincent Rodriguez III, Pete Gardner
Spilletid: 42 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.8

Fra premieredatoen som er 2. juli, 2018, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Crazy Ex-Girlfriend”.

Husk, at ovenstående info og trailer til “Crazy Ex-Girlfriend” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Crazy Ex-Girlfriend”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Crazy Ex-Girlfriend” i skrivende stund kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar