(Sæson 1)

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Resume:

Et indblik ind i hovedet på seriemorderen Ted Bundy, der medvirker igennem interviews fra dødsgangen.

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes havde premiere på den danske udgave af Netflix den 24. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes" traileren

Se traileren for "Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Biography, Crime, History
Skuespillere: Stephen Michaud, Bob Keppel, Kathleen McChesney, Ward Lucas
Spilletid: 236 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.8

Fra når den udkommer 24. januar, 2019, er en serie som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 1 år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes”.

Husk, at informationer og trailer til “Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes” er auto-skrevet – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes” stadig kan streames på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar