(Sæson 1)

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Resume:

Et indblik ind i hovedet på seriemorderen Ted Bundy, der medvirker igennem interviews fra dødsgangen.

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes havde premiere på den danske udgave af Netflix den 24. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes" traileren

Se traileren for "Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Crime
Skuespillere: Hugh Aynesworth, Bob Keppel, Stephen Michaud, Ted Bundy
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.9

Fra når den udkommer 24. januar, 2019, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes”.

Læg mærke til, at info og også trailer til “Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes” i skrivende stund kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar