Close

Resume:

Da arvingen, som hun skal beskytte, bliver angrebet, så kæmper den krigshærdede bodyguard, Sam, for at redde sin klient – og lærer hende at forsvare sig selv.

Close havde premiere på den danske udgave af Netflix den 18. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Close" traileren

Se traileren for "Close" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Vicky Jewson
Skuespillere: Noomi Rapace, Olivia Jewson, Abdellatif Chaouqi, Sophie Nélisse
Spilletid: 94 min
Sprog: Arabic, French, English
Land: UK, USA
IMDB-bedømmelse: 5.6

Fra premieredatoen , som er 18. januar, 2019, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Close”.

Læg mærke til, at ovenstående oplysninger og traileren til “Close” er autooprettede – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Close”. Desuden er det ikke sikkert, at “Close” stadig kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar