(Sæson 1)

Chilling Adventures of Sabrina


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt7569592&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: Magi og ballade støder sammen, når Sabrina - der er halvt menneske og halvt heks - skal navigere imellem to verdener: Den menneskelige teenage-verden og familiearven; Church of Night.

Chilling Adventures of Sabrina havde premiere på den danske udgave af Netflix den 26. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Chilling Adventures of Sabrina" traileren

Se traileren for "Chilling Adventures of Sabrina" herunder:

Om serien

Fra når den udkommer 26. oktober, 2018, er en film og serie som regel mulig at se på Netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Chilling Adventures of Sabrina”.

Vær opmærksom på, at info og også trailer til “Chilling Adventures of Sabrina” er autogenererede – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Chilling Adventures of Sabrina”. Derudover er det ikke sikkert, at “Chilling Adventures of Sabrina” i skrivende stund kan streames på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar