(Sæson 1)

Chilling Adventures of Sabrina

Resume: Magi og ballade støder sammen, når Sabrina - der er halvt menneske og halvt heks - skal navigere imellem to verdener: Den menneskelige teenage-verden og familiearven; Church of Night.

Chilling Adventures of Sabrina havde premiere på den danske udgave af Netflix den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Chilling Adventures of Sabrina" traileren

Se traileren for "Chilling Adventures of Sabrina" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Skuespillere: Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Chance Perdomo
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.6

Fra premieredatoen på Netflix som er 5. april, 2019, er en serie som regel tilgængelig på Netflix i op til 1 år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Chilling Adventures of Sabrina”.

Vær opmærksom på, at informationer og traileren til “Chilling Adventures of Sabrina” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Chilling Adventures of Sabrina”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Chilling Adventures of Sabrina” i skrivende stund kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar