(Sæson 1)

Chilling Adventures of Sabrina

Resume: Magi og ballade støder sammen, når Sabrina - der er halvt menneske og halvt heks - skal navigere imellem to verdener: Den menneskelige teenage-verden og familiearven; Church of Night.

Chilling Adventures of Sabrina havde premiere på den danske udgave af Netflix den 26. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Chilling Adventures of Sabrina" traileren

Se traileren for "Chilling Adventures of Sabrina" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Skuespillere: Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Chance Perdomo
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.8

Fra premieredatoen som er 26. oktober, 2018, går der som regel op til 12 måneder, før der kommer nye afsnit i en serie. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Chilling Adventures of Sabrina”.

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Chilling Adventures of Sabrina” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om serien “Chilling Adventures of Sabrina”. Derudover er det ikke sikkert, at “Chilling Adventures of Sabrina” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar