(sæson 1-2)

Chewing Gum

Resume: En sitcom om Tracey, der er jomfru. Hun er opdraget religiøst i en lejlighed i Tower Hamlets - nu er hun klar til at leve op til sit potentiale. Og det første skridt på vejen er at have sex.

Chewing Gum havde premiere på den danske udgave af Netflix den 9. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Chewing Gum" traileren

Se traileren for "Chewing Gum" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2015–2017
Genre: Comedy
Skuespillere: Michaela Coel, Danielle Walters, Robert Lonsdale, Shola Adewusi
Spilletid: 23 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 7.7

Fra når den udkommer 9. februar, 2017, er en film og serie som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Chewing Gum”.

Læg mærke til, at oplysninger og også trailer til “Chewing Gum” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Chewing Gum”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Chewing Gum” endnu kan streames på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar