Chasing Coral

Resume: Dykkere, forskere og fotografer kloden rundt iværksætter en episk undervands-kampagne for at dokumentere, at koralrev bliver udryddet.

Chasing Coral havde premiere på den danske udgave af Netflix den 14. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Chasing Coral" traileren

Se traileren for "Chasing Coral" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Jeff Orlowski
Skuespillere: Andrew Ackerman, Pim Bongaerts, Neal Cantin, Phil Dustan
Spilletid: 93 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.1
Rotten Tomatoes: 100%

“Chasing Coral” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,1 – hvilket gør den til en af de højst vurderede film de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra premieredatoen som er 14. juli, 2017, er en film som regel tilgængelig på netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem hvornår en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Chasing Coral”

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Chasing Coral” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om filmen “Chasing Coral”. Derudover er det ikke sikkert, at “Chasing Coral” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar