Chasing Coral

Resume: Dykkere, forskere og fotografer kloden rundt iværksætter en episk undervands-kampagne for at dokumentere, at koralrev bliver udryddet.

Chasing Coral havde premiere på den danske udgave af Netflix den 14. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Chasing Coral" traileren

Se traileren for "Chasing Coral" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Jeff Orlowski
Skuespillere: Andrew Ackerman, Pim Bongaerts, Neal Cantin, Phil Dustan
Spilletid: 93 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.1
Rotten Tomatoes: 100%

“Chasing Coral” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,1 – hvilket gør den til en af de højst vurderede film de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra premieredatoen , som er 14. juli, 2017, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Chasing Coral”.

Vær opmærksom på, at informationer og også traileren til “Chasing Coral” er auto-skrevet – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Chasing Coral”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Chasing Coral” i skrivende stund kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar