(Sæson 1)

Chambers

Resume: En kvinde overlever efter en hjerte-transplantation, men begynder nu at opføre sig som hjertets oprindelige ejer - der er ond.

Chambers havde premiere på den danske udgave af Netflix den 26. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Skuespillere: Sivan Alyra Rose, Marcus LaVoi, Nicholas Galitzine, Kyanna Simone Simpson
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.5

Fra når den udkommer 26. april, 2019, er en serie som regel tilgængelig på Netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Chambers”.

Husk, at informationer og også traileren til “Chambers” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Chambers”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Chambers” endnu kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar