(Sæson 1-5)

BoJack Horseman


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt3398228&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: Mød den absolut mest elskede sitcom-hest fra 1990'erne - 20 år senere. BoJack Horseman er sur, men med et hjerte... Ikke helt af guld, men måske... Kobber?

BoJack Horseman havde premiere på den danske udgave af Netflix den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "BoJack Horseman" traileren

Se traileren for "BoJack Horseman" herunder:

Om serien

Fra når den udkommer 14. september, 2018, er en serie som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “BoJack Horseman”.

Læg mærke til, at ovenstående info og trailer til “BoJack Horseman” er auto-skrevet – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “BoJack Horseman”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “BoJack Horseman” endnu kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar