(Sæson 1-5)

BoJack Horseman

Resume: Mød den absolut mest elskede sitcom-hest fra 1990'erne - 20 år senere. BoJack Horseman er sur, men med et hjerte... Ikke helt af guld, men måske... Kobber?

BoJack Horseman havde premiere på den danske udgave af Netflix den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "BoJack Horseman" traileren

Se traileren for "BoJack Horseman" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2014–2020
Genre: Animation, Comedy, Drama
Skuespillere: Will Arnett, Amy Sedaris, Alison Brie, Aaron Paul
Spilletid: 25 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.7

“BoJack Horseman” har fået en høj rating på IMDB - på 8,7 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra premieredatoen på Netflix som er 14. september, 2018, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “BoJack Horseman”.

Husk, at ovenstående informationer og også trailer til “BoJack Horseman” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “BoJack Horseman”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “BoJack Horseman” stadig kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar