(Sæson 1-5)

BoJack Horseman

Resume: Mød den absolut mest elskede sitcom-hest fra 1990'erne - 20 år senere. BoJack Horseman er sur, men med et hjerte... Ikke helt af guld, men måske... Kobber?

BoJack Horseman havde premiere på den danske udgave af Netflix den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "BoJack Horseman" traileren

Se traileren for "BoJack Horseman" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2014–
Genre: Animation, Comedy, Drama
Skuespillere: Will Arnett, Amy Sedaris, Alison Brie, Aaron Paul
Spilletid: 25 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.5

“BoJack Horseman” har fået en imponerende IMDb rating på 8,5 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.

Fra premieredatoen som er 14. september, 2018, går der som regel op til 12 måneder, før der kommer nye afsnit i en serie. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “BoJack Horseman”.

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “BoJack Horseman” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om serien “BoJack Horseman”. Derudover er det ikke sikkert, at “BoJack Horseman” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar