(Sæson 1-4)

Black Mirror


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt2085059&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: En dystopisk sci-fi-antologi, hvor hvert afsnit er en egen historie, men altid på samme tema - menneskets forhold til teknologi.

Black Mirror havde premiere på den danske udgave af Netflix den 29. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Black Mirror" traileren

Se traileren for "Black Mirror" herunder:

Om serien

Fra når den udkommer 29. december, 2017, er en film og serie som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Black Mirror”.

Vær opmærksom på, at info og traileren til “Black Mirror” er auto-skrevet – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Black Mirror”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Black Mirror” i skrivende stund kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar