(Sæson 1-4)

Black Mirror

Resume: En dystopisk sci-fi-antologi, hvor hvert afsnit er en egen historie, men altid på samme tema - menneskets forhold til teknologi.

Black Mirror havde premiere på den danske udgave af Netflix den 29. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Black Mirror" traileren

Se traileren for "Black Mirror" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2011–
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Skuespillere: Daniel Lapaine, Hannah John-Kamen, Michaela Coel, Beatrice Robertson-Jones
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 8.9

“Black Mirror” har fået en imponerende IMDb rating på 8,9 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.

Fra premieredatoen som er 29. december, 2017, går der som regel op til 12 måneder, før der kommer nye afsnit i en serie. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Black Mirror”.

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Black Mirror” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om serien “Black Mirror”. Derudover er det ikke sikkert, at “Black Mirror” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar