(Sæson 1-5)

Black Mirror

Resume: En dystopisk sci-fi-antologi, hvor hvert afsnit er en egen historie, men altid på samme tema - menneskets forhold til teknologi.

Black Mirror havde premiere på den danske udgave af Netflix den 5. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Black Mirror" traileren

Se traileren for "Black Mirror" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2011–
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Skuespillere: Daniel Lapaine, Hannah John-Kamen, Michaela Coel, Beatrice Robertson-Jones
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 8.8

“Black Mirror” har fået rigtig god IMDB-rating på 8,8 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra premieredatoen som er 5. juni, 2019, er en film og serie som regel mulig at se på Netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Black Mirror”.

Vær opmærksom på, at ovenstående oplysninger og trailer til “Black Mirror” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Black Mirror”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Black Mirror” endnu kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar