Black Mirror: Bandersnatch


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt9495224&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: En ung programmør forvandler en fantasy-bog til et videospil. Nu blander virkelighed og den virtuelle verden sig, hvilket skaber forvirring. Et film-spinoff til serien "Black Mirror".

Black Mirror: Bandersnatch havde premiere på den danske udgave af Netflix den 28. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Black Mirror: Bandersnatch" traileren

Se traileren for "Black Mirror: Bandersnatch" herunder:

Om filmen

Fra , når den udkommer 28. december, 2018, er en film som regel tilgængelig på Netflix i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “Black Mirror: Bandersnatch”.

Læg mærke til, at ovenstående oplysninger og også traileren til “Black Mirror: Bandersnatch” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Black Mirror: Bandersnatch”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Black Mirror: Bandersnatch” endnu kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar