Black Mirror: Bandersnatch

Resume: En ung programmør forvandler en fantasy-bog til et videospil. Nu blander virkelighed og den virtuelle verden sig, hvilket skaber forvirring. Et film-spinoff til serien "Black Mirror".

Black Mirror: Bandersnatch havde premiere på den danske udgave af Netflix den 28. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Black Mirror: Bandersnatch" traileren

Se traileren for "Black Mirror: Bandersnatch" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: David Slade
Skuespillere: Fionn Whitehead, Craig Parkinson, Alice Lowe, Asim Chaudhry
Spilletid: 90 min
Sprog: English
Land: USA, UK
IMDB-bedømmelse: 7.2

Fra , når den udkommer 28. december, 2018, er en serie og film som regel online på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Black Mirror: Bandersnatch”.

Vær opmærksom på, at info og også traileren til “Black Mirror: Bandersnatch” er autogenererede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Black Mirror: Bandersnatch”. Derudover er det ikke sikkert, at “Black Mirror: Bandersnatch” endnu kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar