Black Mirror: Bandersnatch

Resume: En ung programmør forvandler en fantasy-bog til et videospil. Nu blander virkelighed og den virtuelle verden sig, hvilket skaber forvirring. Et film-spinoff til serien "Black Mirror".

Black Mirror: Bandersnatch havde premiere på den danske udgave af Netflix den 28. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Black Mirror: Bandersnatch" traileren

Se traileren for "Black Mirror: Bandersnatch" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: David Slade
Skuespillere: Asim Chaudhry, Alice Lowe, Will Poulter, Fionn Whitehead
Spilletid: 90 min
Sprog: English
Land: USA

Fra premieredatoen som er 28. december, 2018, er en film som regel tilgængelig på netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem hvornår en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Black Mirror: Bandersnatch”

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Black Mirror: Bandersnatch” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om filmen “Black Mirror: Bandersnatch”. Derudover er det ikke sikkert, at “Black Mirror: Bandersnatch” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar