Bird Box


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt2737304&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: En kvinde med to børn tager ud på en desperat og farlig rejse for at komme i sikkerhed fem år efter en bølge af selvmorder har formindsket befolkningen.

Bird Box havde premiere på den danske udgave af Netflix den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Bird Box" traileren

Se traileren for "Bird Box" herunder:

Om filmen

Fra , når den udkommer 21. december, 2018, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Bird Box”.

Husk, at ovenstående oplysninger og trailer til “Bird Box” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Bird Box”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Bird Box” stadig kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar