Bird Box

Resume: En kvinde med to børn tager ud på en desperat og farlig rejse for at komme i sikkerhed fem år efter en bølge af selvmorder har formindsket befolkningen.

Bird Box havde premiere på den danske udgave af Netflix den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Bird Box" traileren

Se traileren for "Bird Box" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Susanne Bier
Skuespillere: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, Sarah Paulson
Spilletid: 124 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.7
Rotten Tomatoes: 65%

Fra premieredatoen som er 21. december, 2018, er en film som regel tilgængelig på netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem hvornår en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Bird Box”

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Bird Box” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om filmen “Bird Box”. Derudover er det ikke sikkert, at “Bird Box” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar