Bird Box

Resume: En kvinde med to børn tager ud på en desperat og farlig rejse for at komme i sikkerhed fem år efter en bølge af selvmorder har formindsket befolkningen.

Bird Box havde premiere på den danske udgave af Netflix den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Bird Box" traileren

Se traileren for "Bird Box" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Sci-Fi
Instruktør: Susanne Bier
Skuespillere: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, Sarah Paulson
Spilletid: 124 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.6
Rotten Tomatoes: 63%

Fra , når den udkommer 21. december, 2018, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Bird Box”.

Læg mærke til, at ovenstående oplysninger og også traileren til “Bird Box” er autogenererede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Bird Box”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Bird Box” stadig kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar