(Sæson 1-3)

Big Mouth

Resume: En animeret sitcom for voksne skabt af blandt andre Nick Kroll, Andrew Goldberg, der har baseret serien på deres tidlige ungdoms-år, hvor de voksede op i  Westchester County, New York.

Big Mouth havde premiere på den danske udgave af Netflix den 4. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Big Mouth" traileren

Se traileren for "Big Mouth" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Comedy, Romance
Skuespillere: Nick Kroll, John Mulaney, Jessi Klein, Jason Mantzoukas
Spilletid: 30 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.0

Fra premieredatoen på Netflix som er 4. oktober, 2019, er en serie som regel streaming-klar på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Big Mouth”.

Husk, at ovenstående informationer og også traileren til “Big Mouth” er autooprettede – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Big Mouth”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Big Mouth” i skrivende stund kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar