Between Two Ferns: The Movie

Resume: Zach Galifianakis er udstyret med kejtede spørgsmål og total mangel på selvindsigt, da han drager af sted for at finde berømte interviewpersoner til sit talkshow på lavbudget.

Between Two Ferns: The Movie havde premiere på den danske udgave af Netflix den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Between Two Ferns: The Movie" traileren

Se traileren for "Between Two Ferns: The Movie" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Scott Aukerman
Skuespillere: Zach Galifianakis, Matthew McConaughey, Rekha Shankar, Olivia Mekdara
Spilletid: 82 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.1
Rotten Tomatoes: 74%

Fra , når den udkommer 20. september, 2019, er en film som regel online på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Between Two Ferns: The Movie”.

Læg mærke til, at ovenstående info og også trailer til “Between Two Ferns: The Movie” er autooprettede – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Between Two Ferns: The Movie”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Between Two Ferns: The Movie” stadig kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar