(Sæson 1-5)

Arrested Development

Resume: Michael Bluth overtager ansvaret for familien efter hans far bliver sat i fængsel. Men det er ikke nemt med me forkælet og dysfunktionel familie.

Arrested Development havde premiere på den danske udgave af Netflix den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Arrested Development" traileren

Se traileren for "Arrested Development" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2003–
Genre: Comedy
Skuespillere: Jason Bateman, Portia de Rossi, Will Arnett, Michael Cera
Spilletid: 22 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.7

“Arrested Development” har fået en høj rating på IMDB - på 8,7 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra premieredatoen på Netflix som er 15. marts, 2019, er en film og serie som regel tilgængelig på Netflix i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Arrested Development”.

Læg mærke til, at ovenstående informationer og trailer til “Arrested Development” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Arrested Development”. Derudover er det ikke sikkert, at “Arrested Development” i skrivende stund kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar