(Sæson 1-5)

Arrested Development


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt0367279&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: Michael Bluth overtager ansvaret for familien efter hans far bliver sat i fængsel. Men det er ikke nemt med me forkælet og dysfunktionel familie.

Arrested Development havde premiere på den danske udgave af Netflix den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Arrested Development" traileren

Se traileren for "Arrested Development" herunder:

Om serien

Fra når den udkommer 15. marts, 2019, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Arrested Development”.

Husk, at oplysninger og også traileren til “Arrested Development” er auto-skrevet – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Arrested Development”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Arrested Development” stadig kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar