Amy Schumer: Growing


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt9770590&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: Amy Schumers stand-up-show fra Chicago, hvor hun joker med ægteskab og graviditet.

Amy Schumer: Growing havde premiere på den danske udgave af Netflix den 19. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Amy Schumer: Growing" traileren

Se traileren for "Amy Schumer: Growing" herunder:

Om filmen

Fra , når den udkommer 19. marts, 2019, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Amy Schumer: Growing”.

Husk, at ovenstående oplysninger og trailer til “Amy Schumer: Growing” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Amy Schumer: Growing”. Derudover er det ikke sikkert, at “Amy Schumer: Growing” endnu kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar