(Sæson 1-2)

American Vandal

Resume: En high school bliver rystet af vandalisme, men den mistænkte erklærer sig uskyldig og finder en allieret i en filmskaber. "American Vandal" er et satirisk 'true crime'-mysterium.

American Vandal havde premiere på den danske udgave af Netflix den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "American Vandal" traileren

Se traileren for "American Vandal" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Comedy, Crime, Drama, Mystery
Skuespillere: Tyler Alvarez, Griffin Gluck, Jimmy Tatro, Travis Tope
Spilletid: 34 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.2

“American Vandal” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,2 – hvilket gør den til en af de højst vurderede serier de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra premieredatoen som er 14. september, 2018, er en serie som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “American Vandal”.

Husk, at info og traileren til “American Vandal” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “American Vandal”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “American Vandal” i skrivende stund kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar