(Sæson 1)

Altered Carbon

Resume: Denne Netflix-serie er dystopisk sci-fi-cyberpunk, der er baseret på Richard K. Morgan roman af samme navn. Her bringes en fange tilbage til livet efter at være frosset ned i 250 år. Han vender tilbage i en ny krop med chance for at få sin frihed - der kræver, at han løser et mordmysterium.

Altered Carbon havde premiere på den danske udgave af Netflix den 27. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Altered Carbon" traileren

Se traileren for "Altered Carbon" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Skuespillere: Chris Conner, Renée Elise Goldsberry, Will Yun Lee, Dichen Lachman
Spilletid: 60 min
Sprog: English, Spanish, Arabic, German
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.0

Fra premieredatoen som er 27. februar, 2020, er en serie som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Altered Carbon”.

Husk, at ovenstående info og også traileren til “Altered Carbon” er autogenererede – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Altered Carbon”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Altered Carbon” endnu kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar