(Sæson 1)

Alexa & Katie

Resume: Sitcom om veninderne Alexa og Katie, der skal begynde i high school, men glæden ved det ændres til alvor, da Alexa får konstateret kræft. Nu må de forsøge at passe ind i skolen, imens de håndterer sygdommen.

Alexa & Katie havde premiere på den danske udgave af Netflix den 23. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Alexa & Katie" traileren

Se traileren for "Alexa & Katie" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Comedy, Drama
Skuespillere: Paris Berelc, Isabel May, Jolie Jenkins, Emery Kelly
Spilletid: 25 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.4

Fra når den udkommer 23. marts, 2018, er en serie som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Alexa & Katie”.

Læg mærke til, at ovenstående info og traileren til “Alexa & Katie” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Alexa & Katie”. Desuden er det ikke sikkert, at “Alexa & Katie” endnu kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar