After Maria

Resume: Stærke kvinder fra Puerto Rico - der var tvunget til at flygte efter orkanen Maria - har fundet sammen som familier på et hotel i Bronx. De søger nu stabilitet i deres liv, hvilket følges i denne dokumentar.

After Maria havde premiere på den danske udgave af Netflix den 24. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "After Maria" traileren

Se traileren for "After Maria" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Nadia Hallgren
Skuespillere: Glenda Martes
Spilletid: 35 min
Sprog: Spanish
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 4.4

Fra , når den udkommer 24. maj, 2019, er en film som regel online på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “After Maria”.

Husk, at ovenstående info og traileren til “After Maria” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “After Maria”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “After Maria” i skrivende stund kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar