(Sæson 1)

After Life

Resume:

Komikeren Ricky Gervais spiller rollen som knust enkemand. Nu har han intet at tabe, hvilket fører til et liv med uventede venskaber.

After Life havde premiere på den danske udgave af Netflix den 8. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Skuespillere: Ricky Gervais, Tom Basden, Tony Way, Diane Morgan
Spilletid: 30 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 8.4

“After Life” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,4 – hvilket gør den til en af de højst vurderede serier de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra når den udkommer 8. marts, 2019, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix i op til 1 år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “After Life”.

Vær opmærksom på, at ovenstående informationer og trailer til “After Life” er autogenererede – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “After Life”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “After Life” endnu kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar