(Sæson 1)

After Life

Resume:

Komikeren Ricky Gervais spiller rollen som knust enkemand. Nu har han intet at tabe, hvilket fører til et liv med uventede venskaber.

After Life får premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Skuespillere: Ricky Gervais, Tom Basden, David Bradley, Roisin Conaty
Sprog: English
Land: UK

Fra premieredatoen som er 8. marts, 2019, er en film og serie som regel tilgængelig på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “After Life”.

Husk, at ovenstående info og trailer til “After Life” er autogenererede – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “After Life”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “After Life” stadig kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar