(Sæson 1)

After Life

Resume:

Komikeren Ricky Gervais spiller rollen som knust enkemand. Nu har han intet at tabe, hvilket fører til et liv med uventede venskaber.

After Life havde premiere på den danske udgave af Netflix den 8. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Skuespillere: Ricky Gervais, Tom Basden, Tony Way, Diane Morgan
Spilletid: 30 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 8.5

“After Life” har fået en høj rating på IMDB - på 8,5 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra når den udkommer 8. marts, 2019, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “After Life”.

Husk, at informationer og også traileren til “After Life” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “After Life”. Desuden er det ikke sikkert, at “After Life” i skrivende stund kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar