(Sæson 1-3)

A Series of Unfortunate Events

Resume: De usædvanlige, forældreløse Baudelaire-børn må gennemgå alverdens prøvelser - ikke mindst fra den ondskabsfulde Grev Olaf - i deres jagt på familiens hemmeligheder. Serien er en sort komedie baseret på Lemony Snickets børnebøger af samme navn.

A Series of Unfortunate Events havde premiere på den danske udgave af Netflix den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "A Series of Unfortunate Events" traileren

Se traileren for "A Series of Unfortunate Events" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Family, Mystery
Skuespillere: Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman, Louis Hynes
Spilletid: 50 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.8

Fra premieredatoen som er 1. januar, 2019, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “A Series of Unfortunate Events”.

Læg mærke til, at info og trailer til “A Series of Unfortunate Events” er autooprettede – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “A Series of Unfortunate Events”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “A Series of Unfortunate Events” i skrivende stund kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar