(Sæson 1-3)

A Series of Unfortunate Events

Resume: De usædvanlige, forældreløse Baudelaire-børn må gennemgå alverdens prøvelser - ikke mindst fra den ondskabsfulde Grev Olaf - i deres jagt på familiens hemmeligheder. Serien er en sort komedie baseret på Lemony Snickets børnebøger af samme navn.

A Series of Unfortunate Events havde premiere på den danske udgave af Netflix den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "A Series of Unfortunate Events" traileren

Se traileren for "A Series of Unfortunate Events" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2017–
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Family, Mystery
Skuespillere: Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman, Louis Hynes
Spilletid: 50 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.9

Fra premieredatoen som er 1. januar, 2019, går der som regel op til 12 måneder, før der kommer nye afsnit i en serie. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “A Series of Unfortunate Events”.

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “A Series of Unfortunate Events” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om serien “A Series of Unfortunate Events”. Derudover er det ikke sikkert, at “A Series of Unfortunate Events” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar