(Sæson 1-3)

A Series of Unfortunate Events

Resume: De usædvanlige, forældreløse Baudelaire-børn må gennemgå alverdens prøvelser - ikke mindst fra den ondskabsfulde Grev Olaf - i deres jagt på familiens hemmeligheder. Serien er en sort komedie baseret på Lemony Snickets børnebøger af samme navn.

A Series of Unfortunate Events havde premiere på den danske udgave af Netflix den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "A Series of Unfortunate Events" traileren

Se traileren for "A Series of Unfortunate Events" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Family, Mystery
Skuespillere: Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman, Louis Hynes
Spilletid: 50 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.9

Fra premieredatoen som er 1. januar, 2019, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “A Series of Unfortunate Events”.

Læg mærke til, at ovenstående info og trailer til “A Series of Unfortunate Events” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “A Series of Unfortunate Events”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “A Series of Unfortunate Events” endnu kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar