15 film til Valentine’s Day – nu på Netflix

Mangler du en god film til Valentinsdag? Her er 15 film, der passer perfekt til en romantisk aften den 14. februar.

For den nyforelskede
Love Actually
Denne film behøver nok ikke yderligere introduktion – kærlighedsfilmen over dem alle er en mesterlig fejring af Valentinsdag for de nyforelskede.

Always be my Maybe
Da stjernekokken Sasha og musikeren Marcus genforenes efter femten år, er gnisten mellem dem bestemt ikke forsvundet, men de må kæmpe lidt ekstra for at tilpasse sig hinandens liv.

Isn’t it Romantic
Efter at have slået hovedet vågner en arkitekt, som hader romantiske komedier, op til, at hendes liv har forvandlet sig til en klichéfyldt romantisk komedie.

For den med kærestesorger
(500) Days of Summer
Efter at være blevet dumpet af kæresten begynder den håbløse romantiker Tom at se tilbage på alle de dage, som de tilbragte sammen.

The Last Summer
En gruppe teenagere fra en high-school i Chicago må lige før college revurdere både drømme, forhold og identitet i løbet af sommeren.

When We First Met
Takket være en magisk fotoboks, som sender Noah tilbage i tiden, genoplever han igen og igen den nat, hvor han mødte Avery. Denne gang skal han få hende til at falde for ham.

For den lykkeligt gifte
The Stranger
Da en fremmed kommer med en chokerende påstand om familiemanden Adam Price’s kone, bliver han trukket ind i et mysterium, imens han desperat forsøger at finde svar.

Marriage Story
Den Oscar-nominerede filmskaber Noah Baumbach har instrueret denne skarpe og medfølende skildring af at ægteskab, som revner – og en familie, som holder sammen.

Crazy, Stupid, Love
Da Cal får at vide, at konen vil skilles, tilpasser han sig modvilligt singlelivet med råd fra en kæk singlefyr.

For den, der er for evigt single
How to Lose a Guy in 10 Days
Hun skriver om, hvordan man dumper mænd. Han har indgået et væddemål om, at hun skal forelske sig i ham. Det bliver ti meget spændende dage.

You
Et charmerende første møde udvikler sig hurtigt til noget mere ondskabsfuldt, da Joe, som er chef i en boghandel, bliver svært betaget af den unge studerende, Beck.

Ready to Mingle
Da hun bliver dumpet af manden, hun troede, hun skulle giftes med, melder Ana sig på et kursus for enlige kvinder, som leder efter en ægtemand.

For den med en ironisk distance til Valentine’s Day
Fifty Shades of Black
Den naive jomfru og universitetsstuderende Hannah bliver tryllebundet af den rige Christian Black i denne Fifty Shades of Grey-parodi, som byder på den ene joke efter den anden.

Crazy Ex-Girlfriend
Rebeccas hjerte er fortsat knust flere år efter at være blevet dumpet af Josh. Den knivskarpe advokat bestemmer sig derfor for at flytte til Californien for at vinde ham tilbage.

Michael Bolton’s Big, Sexy Valentine’s Day Special
Julemanden har brug for, at der fødes 75.000 babyer inden jul for at kunne afsætte alt sit legetøj. Derfor arrangerer Michael Bolton en indsamling på tv for at inspirere hele verden til at elske og lave børn.

Skriv en kommentar