14 spændende krimier på Netflix

Savner du en god krimi eller en spændende kriminalsag? Her er 14 forskellige bud på krimier, der er værd at se på Netflix.

The Valhalla Murders: En efterforsker i Oslo med en smertefuld fortid vender tilbage til Island for at hjælpe en betjent med at fange en seriemorder, der er knyttet til et gammelt, mystisk foto.

Freud: Den unge Sigmund Freud er ivrig efter at skabe sig et navn i 1800-tallets Wien og samarbejder med en clairvoyant og en politiinspektør om at løse en række blodige mysterier.

Queen Sono: Den sydafrikanske spion Queen Sono blandes ind i et forbryderisk net af forretning og politik i jagten på sandheden om sin moders død.

The Investigator: A British Crime Story: Efter 40 år med ufuldstændige beviser undersøger den anerkendte kriminolog Mark Williams-Thomas en række mystiske drabssager.

The Stranger: Da en fremmed fremsætter en chokerende påstand om familiemanden Adam Prices kone, trækkes han ind i et mysterium, imens han desperat forsøger at finde svar.

Sherlock: I denne serie-nyskabelse af Sir Arthur Conan Doyles populære mysterier udforsker den excentriske detektiv gaderne i det moderne London på jagt efter spor.

The Sinner: Et grusomt mord sender chokbølger gennem en lille by. På jagt efter svar opdager en hjemsøgt detektiv et væld af uhyggelige hemmeligheder.

Marcella: Da hendes tidligere så lykkelige ægteskab opløses, er en tidligere efterforsker nødt til at håndtere sin egen jalousi og utilfredshed, imens hun jagter en seriemorder.

Collateral: En kriminalefterforsker i London afslører en kompliceret sammensværgelse med narkotikahandlere, smuglere og spioner under efterforskningen af ​​mordet på en pizzaleverandør.

Luther: En dedikeret detektiv forsøger at holde styr på sit privatliv, imens han arbejder med de psykologiske faktorer, som ligger bag de forbrydelser, han efterforsker.

Hinterland: Efter at have forladt London til fordel for en walisisk landsby, ender en politiefterforsker i en by med hemmeligheder, som er mindst ligeså mørke som hans egne.

Paranoid: Da en kvinde findes brutalt myrdet på en legeplads, trækkes efterforskere ind i en mørk sammensværgelse på jagt efter morderen.

Mindhunter: I 1977 finder den frustrerede FBI-gidselforhandler Holden Ford en uventet allieret i veteranagent Bill Tench, og de to begynder at studere en ny type morder.

Criminal: Viser indersiden af politiets forhørslokale og fokuserer på den intense mentale konflikt imellem politiet og den mistænkte.

1 Svar

  1. mikael søndergaard april 6, 2020

Skriv en kommentar