13th

Resume: Oprah Winfrey diskuterer sammen med instruktør Ava DuVernay den Oscar-nominerede "Selma", historisk undertrykkelse og det ødelagde fængselssystem.

13th havde premiere på den danske udgave af Netflix den 7. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "13th" traileren

Se traileren for "13th" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Crime, History, News
Instruktør: Ava DuVernay
Skuespillere: Melina Abdullah, Michelle Alexander, Cory Booker, Dolores Canales
Spilletid: 100 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.3
Rotten Tomatoes: 97%

“13th” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,3 – hvilket gør den til en af de højst vurderede film de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra , når den udkommer 7. oktober, 2016, er en serie og film som regel online på Netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “13th”.

Husk, at informationer og trailer til “13th” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “13th”. Derudover er det ikke sikkert, at “13th” endnu kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar